Политика конфиденциальности

Дана Політика Конфіденційності МБФ «МБФППБ» була оновлена 01 лютого 2022 року.

Приділіть деякий час, щоб ознайомитися з нашою Політикою конфіденційності та зв'яжіться з нами, якщо у вас виникнуть будь-які питанняна лектронну пошту help@fondpokrov.org.ua або на поштову адресу 04070, Київ ул. Ігорівска, 7А.

Міжнаролний благолійний фонд «Міжнародний благодійний фонд на честь Покрови Пресвятої Богородиці» (надалі -МБФ «МБФППБ») поважає конфіденційність та забезпечує недоторканість інформації, отриманої від своїх благодійників та осіб, якимнадається благодійна допомога.

Благодійний фонд з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали офіційний веб-сайтфонду, а також тих, хто користується наданими сайтом послугами; в зв'язку з чим, МБФ «МБФППБ»прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей чи сукупність відомостей про фізичну/юридичнуособу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів Сайту кожному користувачеві.

МБФ «МБФППБ» гарантує збереження інформації з обмеженим доступом та захист персональних даних користувачів веб-сайту https://fundnovynskyi.org/. Дана Політика конфіденційності має на меті публічне інформування користувачів веб-сайту https://fundnovynskyi.org/ про порядок збору та обробки, зберігання, передачі персональних даних та інформації, що надаються в рамках використання ними сайту https://fundnovynskyi.org/. Використовуючи веб-сайт https://fundnovynskyi.org/ користувач погоджується з усіма правилами та умовами даної Політики конфіденційності.

Перед початком використання веб-сайту https://fundnovynskyi.org/ просимо ознайомитися з Політикою конфіденційності, підтвердивши, що ви розумієте її положення.

1.  Про нас
1.1. “Фонд Вадима Новинського” є комерційною назвою МБФ «МБФ ППБ»
1.2. Фонд названий на честь одного з Великих Свят Православної Церкви – ПокровиПресвятої Богородиці. Це Свято є особливо шанованим у нашому українському народі, а його головним посилом є заклик до створення справ милосердя та життя в гармонії з оточуючими.Міжнародний благодійний Фонд на честь Покрови Пресвятої Богородиці було засновано у вересні 2008 року для реалізації благодійних ініціатив компанії ПАТ "Смарт-Холдинг" на постійній основі.
1.3. Ми підтримуємо духовно-просвітницьку та миротворчу діяльність Української Православної Церкви, дбаємо про сім'ї, у яких діти хворі на ДЦП, підтримуємо Ветеранів ВВВ та інвалідів І та ІІ груп, сприяємо розвитку освіти, охорони здоров'я, культури, мистецтва та спорту, робимо все можливе для збереження культурної та історичної спадщини Батьківщини.
1.4. МБФ «МБФППБ» розкритим в останньому річному звіті фонду(натисніть тут і виберіть "Звіт про останні прибутки" для отримання додаткової інформації), дуже серйозно ставляться до вашої конфіденційності. Під час розробки цієї Політики конфіденційності враховувалися всі ваші потреби, тому дуже важливо, щоб ви повною мірою розуміли нашу політику збирання та використання особистої інформації, забезпечуючи при цьому повний контроль вами особистої інформації, яка надається.
1.5. Діяльність благодійного фонду планується також з громадянами ЄС, перед початком такої співпраці БФмає переконатися, що їхня політика конфіденційності відповідає стандартам ЗРЗД.

2.Про цю Політику конфіденційності
2.1. Політика конфіденційності – правила, якими регламентується збір, обробка, використання і захист персональних даних, що можуть бути запитані/отримані при використанні https://fundnovynskyi.org/.
2.2. Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну або юридичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована при використанні веб-сайту https://fundnovynskyi.org/.
За винятком певних продуктів і послуг МБФ «МБФППБ», що надають незалежну політику конфіденційності, ця Політика конфіденційності застосовується до всіх пристроїв, веб-сайтів і програм МБФ «МБФППБ», які згадуються або посилаються на дану Політику конфіденційності. Ця Політика конфіденційності пояснює, яким чином МБФ «МБФППБ» збирає, використовує, розкриває, обробляє та захищає будь-яку особисту інформацію, яку ви надаєте нам або яку ми отримуємо від вас при використанні вами нашого сайту або послуг, доступ до яких ви отримуєте через веб-сайт (https://www.mi.com, https://en.miui.com, https://account.xiaomi.com), а також у нашій програмі, яку ми пропонуємо на ваших мобільних пристроях. Якщо МБФ «МБФППБ» надає окрему політику конфіденційності, то така окрема політика конфіденційності отримає переважну силу, в той час як все, що конкретно не охоплено, підлягає умовам цієї Політики конфіденційності. Більш того, спосіб, у який наш сайт або послуги збирають і обробляють вашу особисту інформацію, також може змінюватися залежно від моделі, версії вашого телефону або регіону. Для отримання більш детальної інформації зверніться до окремої Політики конфіденційності.
2.3. Персональні дані – відомості про користувача, який ідентифікований або може бути ідентифікований. Персональні дані, які обробляє МБФ «МБФППБ», включають в себе контактні дані, які надаються відвідувачем веб-сайту (прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону, адреса електронної пошти тощо). Інформація отримується за згодою користувача при використанні ним веб-сайту https://fundnovynskyi.org/. Дані надаються користувачем добровільно з метою забезпечення можливості покращення та удосконалення надання послуг МБФ «МБФППБ». Неперсоніфікована інформація використовується виключно для формування статистичних даних та з метою покращення послуг, у т.ч. інформування користувача про діяльність МБФ «МБФППБ» та благодійників про можливість перерахування коштів. Зокрема, у разі використання мобільного додатку – версія операційної системи, приблизне місцезнаходження мобільного пристрою у разі самостійного надання згоди користувачем на використання гео-локації, IP-адреса пристрою, дата та час авторизації у мобільному додатку.
2.4. Згідно з цією Політикою конфіденційності під "особистою інформацією" розуміється інформація, яка може бути прямо чи опосередковано використана для встановлення особи за допомогою лише цієї інформації окремо або в поєднанні з іншою інформацією про цю особу,до якої має доступ МБФ «МБФППБ», за винятком випадків, коли інше передбачено чинним законодавством вашого регіону. Ми використовуватимемо вашу особисту інформацію в суворій відповідності до Політики конфіденційності. Якщо цього вимагає контекст, особиста інформація також повинна містити особисті дані або інформацію, яка може бути віднесена до категорії конфіденційної відповідно до чинного законодавства.
2.5. Адміністратор Порталу з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації будь-яких осіб, які використовують інформацію, розміщену на Порталі, а також суб’єктів Порталу – зареєстрованих на Порталі користувачів, уповноважених осіб провайдерів, викладачів (тренерів), тому прагнемо захищати конфіденційність персональних даних, тим самимстворюючи і забезпечуючи максимально комфортні умови для використання Порталу.
2.6. Заповнюючи дані реєстраційної форми та проставляючи відмітку про ознайомлення з даною Політикою конфіденційності (далі – Політика), Ви надаєте згоду на обробку Ваших персональних даних з метою забезпечення рольового доступу, підготовки статистичної, адміністративної та іншої інформації.
2.7. Перед використанням Порталу уважно ознайомтесь з Вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені встатті 8 Закону України «Про захист персональних даних», даною Політикою, а також висловіть свою повну згоду з її умовами.

2.8. Як ми можемо вам допомогти
У кінцевому підсумку, ми прагнемо забезпечувати найкращі умови для всіх наших користувачів. Якщо у вас виникли сумніви стосовно наших методів обробки даних, викладених у цій Політиці конфіденційності, будь ласка, зверніться за адресою help@fondpokrov.org.ua і повідомте про вашу конкретну проблему. Ми будемо раді отримати від вас зворотний зв'язок. Якщо у вас є невирішена проблема, пов'язана з конфіденційністю або використанням даних, яка не отримала задовільного рішення, зверніться до веб-сайту незалежної організації з вирішення спорів (безкоштовно), розташованої в США за адресою https://feedback-form.truste.com/watchdog/request

2.9. Яку інформацію ми збираємо та як її використовуємо?

2.9.1. Яку інформацію ми збираємоПід час реєстрації на сайті МБФ «МБФППБ» збираються такі дані:IP-адреса комп’ютера, що викликає; дата й час реєстрації.
Для обробки даних для участі у проєктах МБФ «МБФППБ» запитується Ваша згода ізаповнюється “Згода на обробку персональних даних”.Якщо для отримання/наданнядопомоги на нашій інтернет-сторінці ви залишаєте адресу електронної пошти, то ми можемо використати її в подальшому для надсилання інформаційного бюлетеня. У такому випадку в інформаційному бюлетені надсилається виключно інформація про діяльність МБФ «МБФППБ», про витрачені, залучені кошти або про їх необхідність. Під час обробки даних для надсилання інформаційного бюлетеня передача даних третім сторонам не відбувається. Крім надсилання інформаційного бюлетеня, ці дані також використовуються для формуванняпрофілів користувачів. Щоб мати змогу надавати послуги, ми запитуватимемо у вас особисту інформацію, яка є необхідною для надання вам МБФ «МБФППБ» благодійних послуг. Ми будемо здійснювати збір тільки тієї інформації, яка необхідна для зазначених, конкретних, явних і законних цілей, і будемо стежити за тим, щоб така інформація не оброблялася в подальшому способом, несумісним з цими цілями.Ви маєте право вибору щодо надання або не надання запитаної нами інформації, але в більшості випадків, якщо ви не надасте свою особисту інформацію, ми, можливо, не зможемо надавати вам допомогу або послуги чи відповідати на ваші запити.

2.10. Інформація, яку ви нам надаєте
2.10.1. Якщо ви особа, яка звернулася по допомогу:
Ми можемо збирати будь-якунадану вами особисту інформацію, яка є необхідною для вибраної вами послуги. Наприклад, вам необхідно надати ваше ім'я, прізвище, по-батькові, номер мобільного телефону, адресу електронної пошти, адресу реєстрації та фактичного проживання, інформацію про необхідну допомогу, таку як медичні документи про встановлення діагнозу, медичний заклад в якому лікується особа або медичний заклад в якому буде проведена операція чи інші медичні послуги, реквізити для перерахування коштів, номер банківського рахунку, ім'я власника рахунку, номер кредитної карти та іншу інформацію, щоб скористатися послугами отримання матеріальної допомоги на веб-сайті. Ви можете синхронізувати матеріали або дані, скориставшись службою МБФ «МБФППБ». Для цього вам буде потрібно вказати стать, інформацію, пов'язану з безпекою, та інші дані, щоб зареєструвати акаунт. Вам також буде потрібно надати нам ваш псевдонім, адресу електронної пошти, фото, відео або іншу необхідну інформацію для участі в відборі першочерговості виділення коштів якщо ви взаємодієте з нашим сайтом, нашим контентом або прийнято рішення про виділення вам коштів.
2.10.2. Ми можемо збирати будь-яку надану вами особисту інформацію, яка є необхідною для вибраної вами послуги, а саме дані паспорта, номер ідентифікаційного коду, дані Свідоцтва про народження, Посвідчення про інвалідність, медичного висновку із дійсним діагнозом не пізніше 3-х місячної давності, інформацію про склад сім'ї, дані про доходи кожного із членів сім'ї за 6 місяців та про отримання соціальної допомоги того, хто звертається, про реєстрацію місця проживання батька та матері дитини, якщо звертаються з приводу надання матеріальної допомоги неповнолітньому.
2.10.3. При зверненні релігійної організації МБФ «МБФ ППБ» потрібно надати копії реєстраційних документів храму/громади/організації, завірені підписом Настоятеля або уповноваженої особи та печаткою організації: виписка з ЄДРПОУ, рішення про неприбутковість, ця виписка про неприбутковість храму/монастиря береться для податкової інспекції, Статут приходу/монастиря, перші 3 сторінки та остання, Наказ про призначення настоятеля, Посвідчення священика (для настоятеля), Для уповноваженої особи (із мирян) – документи, що підтверджують повноваження, витяг із банківськими реквізитами релігійної громади (+IBAN), копії документів на землю, де будуть вироблятися або провадяться будівельно-ремонтні роботи (завірити підписом керівника, або уповноваженої особи та печаткою організації, копії документів на приміщення, де проводитимуться або проводяться будівельно-ремонтні роботи, завірені підписом керівника, або уповноваженої особи та печаткою організації, чіткий опис ходу будівельних робіт із зазначенням вартості та термінів, кошторис робіт з підписом керівника та печаткою організації.
2.10.4. Надана Вами інформація – під час реєстраціїна веб-сайті, зверненні на електронну або письмовому зверненні на поштову адресудля отримання матеріальної допомоги, юридичної консультації, для надання допомоги, яка потребує реєстрації, ми просимо Вас надати персональну інформацію (наприклад, Ваше ім’я, адресу електронної пошти та пароль акаунта). Для використання певних служб, наприклад наших рекламних програм, ми також вимагаємо надання даних банківської картки чи інформації акаунта, з якого здійснюється оплата чи на який буде переведено кошти фондом. Такі дані ми зберігаємо у закодованому форматі на безпечних серверах. Ми можемо поєднувати інформацію, що надається під Вашим акаунтом, з даними інших або служб третіх сторін, що здійснюється з метою забезпечення найкращого обслуговування користувачів і вдосконалення якості наших послуг. Для використання певних служб ми надаємо можливість відмовитися від поєднання такої інформації.
2.10.5. При зверненні з проханням допомогти з оплатою курсу реабілітації у клініці Козявкіна на ім'я Директора МБФ ви маєте надати рахунок-фактуру на оплату реабілітації, який потрібно взяти у клініці Козявкіна, запис за телефоном + 38 03 247 65200.
2.11. Файли сookie – Під час відвідування нашого сайту ми надсилаємо на Ваш комп’ютер один або більше файлів cookie – маленький файл з рядком символів, який слугує унікальним ідентифікатором Вашого переглядача. Ми використовуємо файли cookie для підвищення якості наших служб, зберігаючи налаштування користувача та відстежуючи його дані, наприклад спосіб, у який користувачі виконують пошук.
2.11.1. Відомості про дії користувача – під час отримання доступу до веб-сайту наші сервери автоматично записують інформацію, яку надсилає Ваш переглядач щоразу, як Ви відвідуєте веб-сайт. Ці журнали серверів містять таку інформацію, як Ваш веб-запит, адреса Інтернет-протоколу (IP-адреса), тип переглядача, мова інтерфейсу переглядача, дата та час надсилання Вашого запиту, а також один або більше файлів cookie, які можуть ідентифікувати Ваш переглядач. Також, з метою Вашого захисту від шахрайства, фішингу та інших неправомірних дій, ми можемо збирати інформацію про вашу взаємодію з нашими службами. Будь-яка подібна інформація, зібрана нами, використовуватиметься лише для виявлення та запобігання шахрайству чи іншим неправомірним діям.
2.11.2. Обмін інформацією, який виконує користувач під час надсилання електронної пошти чи використання іншого засобу обміну даними з веб-сайтом або на нашу електронну пошту ми можемо зберігати ці дані з метою обробки Ваших питань, надання відповідей на Ваші запити та вдосконалення наших служб.
2.11.3. Сайти партнерів – деякі наші служби пропонуються разом з іншими веб-сайтами. Персональна інформація, яку Ви надаєте таким сайтам, може бути надіслана нам з метою забезпечення відповідною службою. Обробка цієї інформації виконується згідно з цією політикою конфіденційності. Партнерські сайти можуть мати інші засади дотримання конфіденційності, тому ми рекомендуємо Вам ознайомитися з політикою дотримання конфіденційності на цих сайтах.
2.11.4. Посилання – Благодійний фонд може презентувати посилання у форматі, який дає нам змогу відстежувати процес використання цих посилань. Ми використовуємо цю інформацію для підвищення якості пошукової технології, налаштовуваного вмісту та розміщення інформації про діяльність Благодійоного фонду.
2.11.5. Інші сайти – ця Політика конфіденційності застосовується лише до служб МБФ «МБФППБ». Ми не здійснюємо контроль за сайтами, що відображаються в якості результатів пошуку або посилань в межах наших служб. Ці інші сайти можуть розміщувати власні файли cookie або інші файли на Вашому комп’ютері, а також збирати дані чи запитувати особисту інформацію.
2.11.6. Збір даних без деталізації діяльності користувачів карається законом. Підлягають адміністративній та кримінальній відповідальності сайти, які порушать умови своєї політики, збираючи більше інформації, ніж про це заявили чи іншим чином змінили збір даних / або використовують без оновлення політики.
2.11.7. Ми не виконуємо збір та не використовуємо секретну інформацію для інших цілей, окрім описаних у цій Політиці конфіденційності і/або у додаткових примітках про політику конфіденційності окремих служб, без Вашої попередньої згоди.
2.11.8. Сайти, які не відповідають нормам ЗРЗД, можуть отримати штрафи до 20 мільйонів євро або 4% від їх загального доходу.
2.11.9. Національний інститут стандартів і технологій (НІСТ) визначає персональну інформацію, як таку, що включає: “Будь-яку інформацію про особу, яку підтримує агентство, включаючибудь-яку інформацію, яка може використовуватися для відокремлення або відстеження особи, наприклад, ім’я, номер соціального страхування, дата і місце народження, дівоче прізвище матері або біометричні записи ; ібудь-яку іншу інформацію, яка пов’язана з людиною, наприклад інформація про медичний стан, освіту, фінансове становище та зайнятість “.
2.11.10. Не приватні дані визначаються як: “Інформація, яка може відповідати певній особі, обліковому запису або профілю, але її недостатньо для ідентифікації, контакту або пошуку особи, якої ця інформація стосується”: тип браузера, подробиці плагіна браузера, місцевий часовий пояс, дата та час кожного запиту відвідувача (наприклад, прибуття, вихід на кожну веб-сторінку), вибір мови, сайт посилання, тип пристрою (напр. настільний комп’ютер, ноутбук або смартфон), розмір екрана, глибина кольору екрана та системні шрифти, опис обробки даних та її обсяг.
2.11.11. На нашій інтернет-сторінці ми надаємо можливість користувачам зареєструватися, ввівши персональні дані. При цьому дані вводяться через функцію введення, передаються нами і зберігаються.
Передачі даних третім сторонам за межами користувачів сайтуне відбувається. У ході процесу реєстрації збираються такі дані:
2.11.12. Якщо ви особа (спонсор/благодійник) який хоче виділити благодійні коштиви маєте надати інформацію про джерело отриманого доходу, статутні документи, інформацію, що підтверджує повноваження особи на підписання договору, назву юридичної особи/прізвище, імя, по-батькові фізичної особи, адресу реєстрації/проживання, знаходження тощо.

2.12. Інформація, яку ми збираємо при використанні вами наших послуг
Інформація про пристрій або SIM-карту. Наприклад, номер IMEI/OAID, номер GAID, номер IMSI, MAC-адреса, серійний номер, версія і тип MIUI, версія вбудованого ПЗ, версія Android, Android ID, Space ID, оператор SIM-карти і її місце розташування, дані екрану, дані клавіатури, відомості про виробника і назва моделі, дата активації пристрою, оператор мережі, тип з'єднання, основна інформація про обладнання та інформація про використання.
Інформацію, що стосується вас і може бути визначена сторонніми постачальниками послуг і діловими партнерамифонду: ми можемо збирати та використовувати таку інформацію, як ідентифікаційний код, код присвоєний вам сторонніми постачальниками послуг та діловими партнерами.
Інформація, пов'язана з вашим використанням програм, включаючи унікальні ідентифікатори програм, основну інформацію про програму, таку як список програми, ідентифікатори програм, версії SDK, параметри оновлення системи, параметри програми (регіон, мова, часовий пояс, шрифт), час, коли програма використовується/не використовується на передньому плані, а також записи стану програми (наприклад, завантаження, встановлення, оновлення, видалення). -це при встановленні користувачем мобільної версії сайту https://fundnovynskyi.org/.
Інформація, створена під час використання послуг МБФ «МБФППБ», таких як ваші значки, рейтинг, інформація про вхід і записи переглядів МБФ «МБФППБ», ваші повідомлення в МБФ «МБФППБ» (видно тільки відправнику та одержувачу), історія відтворення і пошукових запитів в службах МБФ «МБФППБ», залишені вами оцінки "Подобається", коментарі, об'єкти в розділі "Обрані", репости, пошукові запити в тематичних службах, вибрана мова системи, країна і регіон, стан мережі, список програм в "Стрічці віджетів", інформація про використання, включаючи регіон, ІР-адресу, відповідного постачальника контенту, частоту зміни шпалер, перегляди зображень, режим перегляду зображень, тривалість перегляду зображень, історію переходів на статті, підписки в програмі МБФ «МБФППБ».
Інформація про місцезнаходження (лише для окремих послуг/функцій): різні типи інформації про ваше точне або приблизне місцезнаходження, якщо ви користуєтеся благодійними послугами. Наприклад, регіон, код країни, код міста, код мобільної мережі, мобільний код країни, стільниковий ідентифікатор, відомості про широту та довготу, налаштування часового поясу, налаштування мови.Ви можете в будь-який час вимкнути інформацію про місцезнаходження для кожної програми в розділі "Налаштування" на вашому телефоні або на вашому компютері.
Інформація журналів: інформація, яка стосується використання вами певних функцій, програм і веб-сайту https://fundnovynskyi.org/. Наприклад, файли cookie та інші технології ідентифікації, IP-адреси, інформація про мережеві запити, історія тимчасових повідомлень, стандартні системні журнали, інформація про збої, інформація журналу, зібрана службами (наприклад, час реєстрації, час доступу, час активності тощо).
2.13. Інформація зі сторонніх джерел
Коли це дозволено законодавством, ми будемо збирати інформацію про васіз сторонніх джерел. Наприклад;
для певних благодійних послуг, які можуть мати відношення до використання акаунтів і фінансових операцій, з вашого дозволу ми можемо перевіряти надану вами інформацію (таку як, номер телефону) за допомогою законних сторонніх джерел з метою безпеки та запобігання шахрайства.
миможемо отримувати позначені ідентифікатори (такі як, IMEI/OAID/GAID від рекламодавця) для надання вам рекламних послуг з метою збору благодійних коштів та залучення додаткових спонсорів. - це мається на увазі — розміщення історії про особу та рахунку на яких спонсори можуть перераховувати кошти
ми також можемо отримувати певну інформацію, таку як ідентифікатори акаунтів, псевдоніми, фото профілю, фото та відеоматеріалита адреси електронної пошти, від сторонніх служб соціальних мереж (наприклад, коли ви використовуєте акаунт соціальної мережі для авторизації на сайті МБФ «МБФППБ»).
2.14. Інформація, за якою не можна встановити особу
Також ми можемо збирати інші типи інформації, яка не є прямо або опосередковано пов'язана з фізичною особою та яка може не відповідати визначенню особистої інформації відповідно до чинного
місцевого законодавства. Така інформація є такою, що не дозволяє ідентифікувати особу. Ми можемо збирати, використовувати, передавати і розкривати інформацію, що не дозволяє ідентифікувати особу. Нижче наведено декілька прикладів інформації, яку ми збираємо, а також способи її використання в агрегованому форматі, який не дозволить ідентифікувати особу:
Ми можемо включати статистичні дані, які генеруються, коли ви використовуєте конкретну послугу МБФ «МБФППБ» (наприклад, неідентифікуючу інформацію про пристрій, дії використання на сайті МБФ «МБФППБ», події доступу до сторінки, час подій доступу і подій під час сеансу).
Дані моніторингу сайту МБФ «МБФППБ» (наприклад, час запиту, кількість запитів та запити про помилки і т.д.).
Збирання інформації спрямоване на покращення благодійних послуг, які ми вам надаємо. Тип і обсяг інформації, що збирається МБФ «МБФППБ», залежить від того, як ви використовуєте наш сайт та/або послуги.
Ми об'єднуємо таку інформацію, щоб надавати вам найбільш корисну інформацію і зрозуміти, яка частинанашого веб-сайту, продуктів і послуг вам найбільш цікаві. Наприклад, нам може знадобитися лише кількість активних користувачів за день. Але нам не потрібно знати, хто конкретно був активний в зазначений день. Тому для статистичного аналізу буде достатньо агрегованих даних. Ми спробуємо ізолювати ваші особисті дані від інформації, що не дозволяє ідентифікувати особу, і забезпечимо роздільне використання цих двох типів даних. Однак, якщо ми об'єднуємо інформацію, що не дозволяє ідентифікувати особу, з особистою інформацією, така об'єднана інформація буде розглядатися як особиста інформація до тих пір, поки вона залишається об'єднаною.

2.15.Як ми використовуємо особисту інформацію, яку збираємо
Вмомент створення облікового записуна сайті МБФ «МБФППБ»можуть зберігатисятакі дані:
форма звертання;
ім’я;
прізвище;
фірма;
вулиця й номер будинку;
поштовий індекс;
населений пункт;
адреса електронної пошти;
телефон;країна;
пароль;
компетенція й тема.
Крім цього, під час реєстрації збираються такі дані:
IP-адреса користувача;
дата й час реєстрації.
У ході процесу реєстрації в користувача запитується згода на обробку цих даних МБФ «МБФППБ».

2.16. Правові підстави для обробки даних
Правовою підставою для тривалого зберігання даних і лог-файлів є стаття 6, абзац 1 «f» ЗРЗД.
Правовою підставою для обробки даних за наявності згоди користувача є стаття 6, абзац 1 «а» ЗРЗД.
Якщо реєстрація здійснюється для виконання договору, стороною якого є користувач, або для вжиття заходів до укладення договоруз МБФ «МБФППБ», то додатковою правовою підставою для обробки даних є стаття 6, абзац 1 «b» ЗРЗД.

2.17. Використання інформації
Інформація, яку отримує МБФ «МБФППБ», використовується для:
- створення облікового запису користувачем;
- зв’язку з користувачами задля інформування про персоналізованіунікальні пропозиції МБФ «МБФППБ»;
- оцінки та аналізу благодійників та осіб, які потребують допомоги, сервісів, які надаються МБФ «МБФППБ»;
- ефективної підтримки соціально незахищених верств населення;
- досягнення будь-яких інших законних цілей для якісного надання допомоги.

2.18. Обсяг обробки персональних даних
МБФ «МБФППБ» збирає й використовує персональні дані наших користувачів головним чином для надання доступу до працездатного сайту, нашого інформаційного наповнення та послуг. Збір і використанняперсональних даних наших користувачів на регулярній основі відбувається лише за згодою користувача. Це не стосується випадків, коли завчасне отримання згоди неможливе з явних причин і опрацювання даних дозволено законодавством.